Nye omvisninger på museet - hør inspektørerne fortælle

I forbindelse med Københavns Museums kåring som Byens Bedste Museum 2024, kan du alle hverdage fra september til november gå med på en omvisning med en af museets dygtige inspektører. Hør Københavns historie ud fra hver af deres favoritter.

Fra mandag d. 16. september og frem til udgangen af november kan du på alle hverdage kl. 14-14.45 høre en af Københavns Museums inspektører fortælle om deres særlige vidensområder og yndlingssteder i museets udstillinger.  

Mandage fortæller Thomas Roland om "Et italiensk renæssancepalads skabt til omsorg" - om Københavns Museums smukke bygning - læs mere om omvisningen her.

Tirsdage er der fokus på de mange spændende arkæologiske fund fra metro-udgravningerne, når Camilla Haarby Hansen fortæller om fundene og de historier, der er knyttet til dem - læs mere her.

Onsdage kan du høre om både vraget af en skude fra 1400-tallet og om, hvordan Københavns havn har forandret sig gennem århundreder, når Gerd Bindesbøl Ravnholt viser rundt - læs mere her.

På torsdage frem til 10. oktober, fortæller Regitze Lindø Westergaard historier fra baglokalet - de bedste fortællinger fra udstillingen "Min Butik!" - læs mere her.

Om fredagen kan du møde museets egen tv-quiz-stjerne, Trine Halle, som viser rundt og fortæller om Jagten på det gode liv i København – fra pudderparykker til grønne baggårde - læs mere her.

Prisen for hver af omvisningerne er 50 kr. og dertil kommer entrébilletten, som kan købes ved ankomst til museet. 

NB: I efterårsferien, uge 42 er der ikke inspektør-omvisninger - for da har vi andre, spændende aktiviteter på programmet.

Billede
Museumsinspektører på trappen til Stormgade 18
Fotograf
Københavns Museum