Arkiverede nyheder

Åbning og invitation til Københavns Museum

Fra de første istidsjægere over byens ældste spor fra vikingetiden, over pest, brande og bombardementer til nutidens Christiania.

Kæmpe kulturgave til københavnerne fra A. P. Møller Fonden

Når Københavns Museum efter nytår slår dørene op, bliver det med en helt ny totaloplevelse: Et sanseligt kort over København.

Københavns Museum åbner den 8. februar 2020

København blev grundlagt af Absalon – eller blev den nu også det?

Museet får nyt magasin

En politisk aftale mellem S, Enhl, R, SF og DF har langtidssikret bevaringen af den københavnske kulturarv,.

Over 45 millioner kr. til udstillingerne i det nye Københavns Museum er i hus

Med Nordea-fondens bidrag på 4,7 mio. kr er de sidste midler til museets kommende faste udstillinger sikret.

Paul Fischer - Byen i det bedste lys

Udstillingen indeholder både sjældent udstillede malerier og Fischers plakatkunst, postkortmotiver og egne fotografier af datidens København

Åbning og invitation til Københavns Museum