Workshop for voksne: Mos, vin og most - hør om æblets historie

• Illustration: Elias Friborg Lewinsky

tor. 08. okt. kl. 18.00 til kl. 21.00
Varighed ca. 3 timer Sted: Afholdes i skoletjenesten og byhaven på Københavns Museum, Stormgade 18
Med udgangspunkt i nogle af vores ældste vin- og æblesorter kommer vi ind på forskellige sorters egenskaber og anvendelse. 8/10

Hvor er dansk frugtavl nu? Klimaet er blevet varmere - hvordan påvirker det vin- og æbledyrkningen? Og hvad med de meget lave priser på frugt fra andre EU-lande? Vi laver most, grød og smager på saft og vin. Hvis du har lyst, kan du tage frø med fra dit yndlingsæble (husk at få sortsnavnet med) og dine yndlingsopskrifter, som du har lyst til at udveksle med de andre deltagere. Få æblefrø med hjem.

Ved lektor i afgrødevidenskab Torben Toldam-Andersen og natur- og kulturformidler Malene From.

Workshoppen er en del af projektet ”Histroriens Have” og er støttet af Alfred og Elisabeth Thomsens Fond