Workshop for voksne: Grafisk dekoration på keramiske kakler

• Kakkel illustration
    Illustration: Elias Friborg Lewinsky
20 aug

tor. 20. aug. kl. 17.00 til kl. 20.30
Pris 90 kr. inklusiv entré til Københavns Museum
Der er 2 styk 10x10 cm kakler med i workshoppen. Prisen på 90 kr. indbefatter foruden entré til museet alle materialer og farver, samt efterfølgende glasering og brænding af kaklerne. Der kan købes ekstra kakler for 80 kr. pr. stk. inkl. moms. De færdige kakler kan afhentes i Museumsbutikken efter ca. 2 uger.
På workshoppen arbejder vi med håndgjorte keramiske stentøjskakler, som vi dekorerer ved hjælp af skabeloner og keramiske trykfarver. 20/8

Workshop med keramiker Tine Secher

Motiverne tager udgangspunkt i museets udsmykninger samt i planterne i museets ”Historiens Have”. Vi arbejder med forskellige metoder, der kan præge eller farvelægge et motiv i de
klargjorte kakler. Du kan vælge i et stort udvalg af trykfarver og glasurfarver. Vi anvender både klargjorte skabeloner samt bladmateriale direkte fra museets have.

Arrangementet er støttet af Alfred og Elisabeth Thomsens Fond