Workshop: Byg et bihotel

02 jul

tor. 02. jul. kl. 15.00 til kl. 19.00
Pris 90 kr. inklusiv entré til Københavns Museum
Museet stiller materialer til rådighed, men du er velkommen til at også at medbringe dine egne. Varighed: Ca. 3 timer
UDSOLGT: Byg et bihotel i lækkert design med brug af bæredygtige materialer – fx gamle brædder, træstammer og bambuspinde. 2/7 & 9/7

Workshop ved scenograf Elias Lewinsky og natur- og kulturformidler Malene From.

Med en baggrund i design faciliterer Elias workshoppen, så praktik og æstetik går op i en højere enhed, mens du bygger dit eget bihotel. Malene fortæller om forskelle på honningbier og vilde bier – som vil være de gæster, hotellerne er tiltænkt. Forskellige bier har forskellige behov, hvor fx diameteren på de huller, vi borer, skal passe til de biarter vi gerne vil have til at bo der. Endvidere kommer vi ind på den globale bidød, og hvilke konsekvenser den kan få – og hvordan, vi måske kan hjælpe lidt flere bier på vej. Og du får selvfølgelig dit bihotel med hjem.

Arrangementet er støttet af Alfred og Elisabeth Thomsens Fond