Omvisning: Fra istid til nutid på 30 minutter - hver lørdag og søndag

Foto: Københavns Museum

søn. 21. mar. kl. 16.00 til kl. 16.30
90 DKK inkl. entré til museet
Omvisning i museets faste udstilling

Få en introduktion til København gennem tiden: Se det ældste, 14.000 år gamle spor efter mennesker i hovedstadsområdet, og hør om, hvordan byen blev til i den sene vikingetid og voksede op gennem middelalderen i både størrelse og betydning. Få indblik i de store epidemier og brande, voldenes fald i 1800-tallet, nyere tids saneringer og oprør, som har været med til at forme det København, vi kender i dag. Oplev til slut den interaktive bymodel, som viser byens udvikling og døgnrytme. Som afrunding kan du få gode råd fra din omviser til, hvordan du kan udforske museet på egen hånd.

Praktiske informationer: Billetten til denne omvisning gælder også som entrebillet, så du er velkommen til at gå på opdagelse på museet før og efter omvisningen. Mød venligst op 10 min før, og henvend dem til personalet i billetsalget.
Denne omvisning vil blive afholdt med maximalt 9 deltagere indtil foreløbig 28. februar