Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

Offentlig omvisning: København fra istid til nutid

02.05.2020, 13:00 til 14:00
90 kr. inkl. entré til museet
Denne omvisning er på dansk Afholdes på Københavns Museum, Stormgade 18, 1555 København V Mødetid 10 minutter før Billet til offentlig omvisning gælder som entrebillet samme dag
Omvisning i museets faste udstilling hver lørdag og søndag. Kom med på en rejse gennem Københavns historie.

Turen byder på et rigt udvalg af historier om København og københavnere gennem tiden: Mød det første kendte spor af menneskelig aktivitet i København fra for 14.000 år siden. Hør om skelettet af en kriger fra middelalderen, svenskernes storm på København i 1659 og fortællinger om de store epidemier og brande, som har været med til at forme det København, vi kender i dag. Se den interaktive bymodel, som viser byens puls og udvikling.

Denne omvisning er på dansk

Afholdes på Københavns Museum, Stormgade 18, 1555 København V. Mødested: Ud for loungen i forhallen. Mød gerne op 10 min. inden omvisningen.

Billeten til omvisningen gælder som entrebillet til museet samme dag.