Omvisning: Kort om det nye Københavns Museum - hver lørdag og søndag

• Udsnit af gelænder og balustre
    Foto: Københavns Museum

lør. 20. feb. kl. 16.30 til kl. 17.30
90 DKK inkl. entré til museet
Omvisning om det nye Københavns Museum - Fra Overformynderi til moderne museum

Hør om museets smukke, fredede bygning fra 1894 og dens historie som Overformynderi og senere som hjemsted for Børneværnet og Boliganvisningen. Kom også med om ”bag kulisserne” og få et indblik i det arbejde, der er gået forud for udstillingerne, som de ser ud i dag, bl.a. arkæologiske udgravninger, forskning, valg af museumsgenstande og design. Få gode råd fra din omviser til, hvordan du selv videre kan udforske bygningen og udstillingerne.

Praktiske informationer: Billetten til denne omvisning gælder også som entrebillet, så du er velkommen til at gå på opdagelse på museet før og efter omvisningen. Mød venligst op 10 min før, og henvend dem til personalet i billetsalget. Denne omvisning vil blive afholdt med maximalt 9 deltagere indtil foreløbig 28. februar