Kakkelworkshop med historiske planter -udsolgt-

tor. 27. maj. kl. 17.00 til kl. 20.30
130 DKK
Dekorér kakler med plantemotiver - vælg mellem et væld af farver - 27. maj

På workshoppen arbejder vi med håndgjorte keramiske stentøjskakler, som vi på forskellige måder dekorerer ved hjælp af skabeloner og keramiske trykfarver. Motiverne tager udgangspunkt i museets udsmykning samt i planterne i museets gårdhave. Vi arbejder med forskellige metoder, der kan præge eller farvelægge et motiv i de klargjorte kakler. Du kan vælge mellem mange forskellige tryk- og glasurfarver. Vi anvender både klargjorte skabeloner samt bladmateriale direkte fra gårdhaven.

Workshop med keramiker Tine Secher

Arrangementet er støttet af Alfred og Elisabeth Thomsens Fond.

Læs mere om Museumshaven på Københavns Museum her.

Praktisk information:

Der er 2 stk. 10x10 cm. kakler med i workshoppen. Prisen på 130 kr. indbefatter foruden entré til museet alle materialer og farver, samt efterfølgende glasering og brænding af kaklerne. Der kan købes ekstra kakler for 80 kr. pr. stk.
De færdige kakler kan afhentes i Museumsbutikken efter ca. 2 uger.

Bemærk, at resultatet, fx kaklernes farver og overflader, kan svinge efter forskellige forhold i brændingen og kan ikke forudsiges præcist. Mindre fejl kan opstå - og refunderes ikke. Ved større fejl (meget sjældent) får deltageren en ekstra kakkel færdigglaseret med plantemotiv.

Tidspunkt: Torsdag 27. maj og torsdag 29. juli kl. 17-20.30

Sted: Workshoppen bliver afholdt på Københavns Museum i skoletjenestens lokaler