Har fortiden en fremtid? Om konservering

• Foto: Københavns Museum
19 sep

lør. 19. sep. kl. 10.00 til kl. 14.00
90 kr., børn og unge under 18 år gratis.
Åben workshop - bare kig forbi i åbningstiden
I forbindelse med Golden Days stiller Arkæologisk Værksted skarpt på, hvordan vi bevarer ting for evigt. 19/9 og 20/9

Aldrig har det været så populært at være ung, og vi kæmper en ivrig kamp mod uret, når alderen begynder at vinde over hud og hårfarve. Mange søger at bevare det unge udseende ved hjælp af fugtighedscremer og solbeskyttelse. Lignende metoder kender vi fra arkæologiens verden, hvor fugtig jord, kulde og undergrundens mørke har bidraget til bevaringen af 500 år gamle strømper, sko og strikhuer.

Besøg Københavns Museums Arkæologiske Værksted, kom helt tæt på velbevarede arkæologiske fund, og lær mere om Københavns særlige bevaringsforhold og betydningen af konservering, når vi sætter fokus på fortidens fremtid. Kig forbi i værkstedets åbningstid mellem kl. 10-14.

Arkæologisk Værksted, Stormgade 20, st.
Adgang med almindelig entrébillet til Københavns Museum kan købes på stedet eller på forhånd: https://webshop-historieogkunst.kk.dk/entrebillet

Se flere Golden Days arrangementer på www.thorvaldsensmuseum.dk eller www.nikolajkunsthal.dk eller hele festivalprogrammet på www.goldendays.dk