Fra polaroid til kunst på papir workshop 20/2

• Sille Høgly Petersen

20.02.2020, 13:00 til 16:30
299 kr. + gebyr til Billetto
På workshoppen tager vi S/H-billeder af klassiske københavnermotiver ved hjælp af forskellige polaroidkameraer og overfører dem til papir

Emulsionsoverførelse er en teknik, hvor man overfører den billedbærende emulsion, der ligger mellem lagene på et polaroidfotografi til kobbertrykpapir eller til en lille flise. Vi den ultratynde emulsion fra polaroidbillederne til papir helt uden brug af kemikalier. Processen kan være uforudsigelig og levende, men du kommer hjem med fantastiske poetiske og tidløse værker. Ved Grafisk konservator og billedkunstner Sille Juline Høgly Petersen. Workshoppen kræver intet forudgående kendskab til området. Fra 16 år.

Kunstneren Paul Fischer (1860-1934) tog et hav af fotografier, som han brugte som forlæg for sine billeder. I anledningen af Københavns Museums særudstilling ”Paul Fischer – Byen i sit bedste lys” indbyder museet i vinterferieugerne til workshops, der sætter fokus på kunstnerisk brug af fotografiet.

Pris inklusiv materialer. Begrænset antal deltagere.