Foredrag: Paul Fischer – Fra linse til lærred

27 aug

tor. 27. aug. kl. 19.00 til kl. 20.30
90 kr.
Ved museumsinspektør Jesper Sexhauer fra Øregaard Museum. Intro ved kurator Regitze Lindø Westergaard. 27/8

Paul Fischers malerier er gengivet med næsten fotografisk præcision. Men hvordan anvendte han helt konkret fotografiet?

Det stilles der skarpt på i dette foredrag, hvor der inddrages flere konkrete eksempler på Fischers arbejde fra linse til lærred. Med sit kamera konstruerede han scener som forlæg for sine velkendte københavnerscener.

Foredraget er ved Jesper Sexauer Bloch Kloster fra Øregaard Museum. Udstillingens kurator, museumsinspektør Regitze Lindø Westergaard, giver en kort introduktion til udstillingen. Efter foredraget er begge til stede i særudstillingen, hvor du kan stille spørgsmål.

Praktiske informationer: Prisen på 90 kr. er inklusiv entré til museet og du er derfor velkommen til at besøge museet tidligere i løbet af dagen.