Byvandring: I københavnermaleren Paul Fischers fodspor hver lørdag

26 sep

lør. 26. sep. kl. 14.00 til kl. 15.30
50 kr. Indbefatter ikke entré til Københavns Museum
Vi forbeholder os retten til at aflyse byvandringen et døgn før afholdelse, ved for få tilmeldte. Der gives besked om dette på mail. Tilmelding senest 2 dage før byvandringen Tidspunkt: Hver lørdag kl. 14 Sted: Mødested i gårdhaven på Københavns Museum
Byvandring i Paul Fischers København anno 1900

Paul Fischer (1860-1934) var også kendt som ”Københavnermaleren”. Få kunstnere har skildret byen så vedvarende og indgående som ham. I denne byvandring følger vi i Fischers fodspor ”rundt om blokken” i København anno 1900, og hører om de steder, motiver og medier han var optaget af, og som er så synlige i hans kunst. Vi kommer f.eks. forbi Rådhuspladsen, Gl. Strand og Højbro Plads. Byvandringen kan gås i forlængelse af, eller inden et besøg i udstillingen ”Paul Fischer – Byen i det bedste lys”