Byvandring i efterårsferien: Christian 4.s København

• Foto: Københavns Museum

søn. 18. okt. kl. 14.00 til kl. 15.30
50 kr. Indbefatter ikke entré til Københavns Museum
Museet forbeholder sig ret til at aflyse byvandringen et døgn før afholdelse, ved for få tilmeldte. Der gives besked om dette på mail. Varighed: Ca. 1½ time Mødested: Gammeltorv ved springvandet Afslutning: Det Kongelige Biblioteks Have
Gå i Christian 4.s fodspor gennem renæssancens København og se eksempler på, hvordan han udvidede, ændrede og moderniserede København

Christian 4. er en af en de mest kendte og omdiskuterede danske konger. Hør om hans mange sider som konge, bygherre og renæssancemenneske, og se hvordan han har sat sit særlige præg på København. Byvandringen tager dig med forbi Gråbrødretorv, Børsen, Nytorv, Rundetårn og andre af renæssancens huse, torvepladser, kirker og bydele, der giver os et indtryk af bylivet tilbage i 1500- og 1600-tallet.