Byvandring: Christian 4.s København

• Foto: Københavns Museum

søn. 31. okt. kl. 13.00 til kl. 14.30
50 kr. Indbefatter ikke entré til Københavns Museum
Museet forbeholder sig ret til at aflyse byvandringen et døgn før afholdelse, ved for få tilmeldte. Der gives besked om dette på mail. Tilmelding senest 2 dage før byvandringen. Varighed: Ca. 1½ time Sted: Mødested: Gammeltorv ved springvandet Afslutning: Det Kongelige Biblioteks Have
Gå i Christian 4.s fodspor gennem renæssancens København og se, hvordan han udvidede, ændrede og moderniserede København. Hver søndag

Christian 4. er en af en de mest kendte og omdiskuterede danske konger. Hør om hans mange sider som konge, bygherre og renæssancemenneske, og se hvordan han har sat sit særlige præg på København. Byvandringen tager dig med forbi Gråbrødretorv, Børsen, Nytorv, Rundetårn og andre af renæssancens huse, torvepladser, kirker og bydele, der giver os et indtryk af bylivet tilbage i 1500- og 1600-tallet.

Praktiske informationer:
Prisen på 50 kr. indbefatter ikke entre til Københavns Museum.

Vi forbeholder os retten til at aflyse byvandringen i tilfælde af sygdom eller ekstreme vejrforhold. Der gives besked om dette på mail.
Klæd dig efter vejret, og tag en paraply med i tilfælde af regn.

Ønsker du at booke en privat byvandring? Se mere her

Mødested: Gammeltorv ved springvandet
Afslutning: Det Kongelige Biblioteks Have