Byg dit eget kamera workshop 16/2

• Sille Høgly Petersen

16.02.2020, 13:00 til 16:30
299 kr. + gebyr til Billetto
På workshoppen bygger du dit eget kamera ud af en dåse eller en papæske og fotograferer med dette direkte på gammeldags fotopapir.

Vi tager billeder af klassiske københavnermotiver i nærheden af museet og derefter fremkalder vi fotografierne i mørkekammer. Vi undersøger fotografiet i dets simpleste form og skaber nærværende S/H-fotografier. Fotografier taget med et sådan camera obscura giver ofte både overraskende effekter og er ret kunstneriske i deres udtryk. Ved grafisk konservator og billedkunstner Sille Juline Høgly Petersen samt billedkunstner Ole Jauch. Workshoppen kræver intet forudgående kendskab til området. Fra 16 år.

Kunstneren Paul Fischer (1860-1934) tog et hav af fotografier, som han brugte som forlæg for sine billeder. I anledningen af Københavns Museums særudstilling ”Paul Fischer – Byen i sit bedste lys” indbyder museet i vinterferieugerne til workshops, der sætter fokus på kunstnerisk brug af fotografiet.

Pris inklusive materialer. Begrænset antal deltagere.