Change language

Header menu

To nye udstillinger om Københavns arkitektur

Besøg Københavns Museums nye udstilling om Stadsarkitektens Tegninger, og besøg udstillingen Bag Facaden på DAC med 20% rabat.

Få 20% i rabat: Er du vild med Københavns arkitektur? Så har du mulighed for at se to vidt forskellige udstillinger om emnet: Har du besøgt Københavns Museum, som viser særudstillingen ”Byen på Tegnebordet”, får du 20% i rabat på entreen til Dansk Arkitektur Center og udstillingen ”Bag Facaden”.
Du skal bare vise din entrébillet fra Københavns Museum eller årskort i billetsalget - det er en gåtur på blot 450 meter fra dør til dør.
Og omvendt: du kan også begynde på Dansk Arkitektur Center og så få 20% i rabat på entrébilletten til Københavns Museum.

”Byen på Tegnebordet” på Københavns Museum inviterer dig ind i maskinrummet hos dem, der over en 100 år lang periode tegnede meget af det København, vi kender i dag. Få bl.a. historien om Den Hvide Kødby og den folkekære sporvogn, og se de tilhørende arkitekturtegninger og flotte fotos af byen lige nu. Tilbuddet gælder indtil ”Byen på Tegnebordet” lukker den 14. november 2021.
Læs mere på vores hjemmeside.

”Bag Facaden” på Dansk Arkitektur Center tager dig med bag kulisserne på dansk arkitektur. Gennem 30 cases, VR-installation og debatzoner til installationer af bl.a. landskabsarkitekt Jan Gehls arbejdsværelse og Solnedgangspladsen i Skagen indbyder udstillingen til refleksion og debat - om det, der er på spil, når arkitekter skaber de rammer, vi lever i. Tilbuddet gælder indtil ”Bag facaden” lukker den 3. oktober 2021.
Læs mere på DACs hjemmeside.