Ny kortfilm om Historiens Have på Københavns Museum

Igennem det seneste år er projektet Historiens Have blevet udviklet i form af en byhave foran det kommende museum - se film om tankerne bag

Haven, som man kan se gennem gitteret ind til det kommende museum i Stormgade 18, er nu gjort vinterklar efter en fin sommer med kål, græskar, morgenfruer, boghvede, mm. Haven er for alle, og den er lavet sammen med Vartov Børnehave og Dosseringens Vuggestue. Haven skal danne ramme for møder mellem små børn og arkæologi - noget som vi på Københavns Museum i flere år udforsket potentialet i @Blik har fulgt vores partnerskab med vuggestuen og børnehaven, og i filmen her kan man få et indblik i processen, og hvordan arkæobotanikerens undersøgelser af gammelt lort fra en arkæologisk udgravning hænger sammen med den nye byhave.