Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

Kom tæt på Nordeuropas største byudgravning

• ""
    TV2 Lorry
Se eller gense TV 2 Lorrys spændende indslag om Københavns Museums arkæologiske udgravninger i forbindelse med Metrobyggeriet

I indslaget, der blev vist fredag den 27. juli, fortæller Jane Jark Jensen – og andre af museets arkæologer – om det kæmpe udgravningsarbejde, som bl.a. bragte fundamenterne af middelalderens Nørreport og Østerport frem samt 20 skeletter fra en hidtil ukendt kirkegård fra vikingetiden lige under Rådhuspladsen.

Det er fund, som har givet vigtig ny viden om København, samt nye genstande til det nye Københavns Museum. Her kan du fra februar bl.a. se det, der i vikingetiden nok har været en parerstang fra et sværd, og som Jane viser frem i indslaget.