Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

Københavns Museum flytter til Stormgade

• ""
Om et par år flytter museet ind i nyrenoverede udstillingslokaler i Stormgade 18. Derfor er museet på Vesterbrogade og Billedarkivet lukket.

Københavns Kommune har med budgetforliget for 2015 sikret finansieringen til flytningen af Københavns Museum fra Vesterbrogade til Stormgade. Museet flytter ind i de nye lokaler om et par år.

Den kommende flytning betyder, at museets udstillinger på Vesterbrogade 59 er lukket. De kommende år skal medarbejdere og samarbejdspartnere bruge tiden på at skabe et nyt, spændende museum. Museet lukker dog ikke ned for alle aktiviteter i lukkeperioden. Der vil fortsat være undervisningstilbud, og arkæologien arbejder uforandret videre. Museet vil også være vært ved udvalgte events, og den interaktive multimedieplatform VÆGGEN får opdateret teknik og indhold og er flyttet ind på Dantes Plads, tæt på det nye museum.

Styrket synlighed og flere besøg

Den nye og langt mere centrale placering skal styrke museets position, både blandt byens borgere og blandt byens mange gæster. Placeringen, tæt på mange andre museer og kulturinstitutioner, vil også styrke mulighederne for samarbejde på tværs. Museets medarbejdere ser frem til, at de nye rammer og muligheder for samarbejde kan resultere i endnu mere relevante og vedrørende udstillinger og aktiviteter, som kan styrke museets mål om, at alle borgere skal have adgang til og føle ejerskab for byens kulturarv.