Hjem og boliger i København gennem tiden

• Billede af bygningen Stormgade 18
    Foto/photo: Kim Ahm
Københavns Museum åbner dørene til forhåndsvisning af den nyrenoverede museumsbygning i Stormgade 18 til rundvisning og foredrag.

Københavns Museum giver dig en sjælden chance for at besøge den smukke, færdigt restaurerede bygning fra 1894 inden opbygningen af udstillinger går i gang. Udstillingsleder Vivi Lene Andersen viser rundt i Hans Jørgen Holms bygning med fokus på udsmykning, farver, brug, funktioner og planer for det nye Københavns Museums udstillinger. Museumsinspektør Kirsten Egholk holder foredrag om museets arbejde med københavnske bolighistorier. Historien begynder i Stormgade 18, hvor tusindvis af borgere har ansøgt om en kommunal bolig fra 1965 til 1995 og bevæger sig videre til de store saneringer, alternative boformer og udviklingen af nye bydele.

Prisen er  inkl. en sodavand

Arrangementet afholdes i forbindelse med Copenhagen Architecture Festival 16. maj kl 17.

Billetter kan bookes på Billetto.