Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

Grafisk medarbejder til Københavns Museum søges

Københavns Museum søger en grafisk medarbejder til en deltidsstilling 24 timer om ugen.

Københavns Museum har gennem de seneste år været i gang med at sikre flytning af museets magasiner til nyt fællesmagasin samt udviklet og etableret et helt nyt museum med såvel udstillinger som café, butik og museumshave i Stormgade. Foruden disse faciliteter er der sikret nye permanente udstillinger såvel som særudstilling.

Alle opgaverne i det nye museum har krævet sin grafiske ekspertise, og vi søger derfor en grafisk medarbejder, der kan være med til at sikre grafikken i det nye Københavns Museum samt i forbindelse med de mange aktiviteter, museet står for.

Københavns Museum dækker forskning i – og formidling af – alle perioder af Københavns historie og samarbejder med både de kommunale forvaltninger, borgere og private aktører om kulturmiljø og den faste kulturarv. Vi tilbyder et spændende job i et innovativt miljø med engagerede og fagligt dygtige kolleger.

Arbejdsområde
Som grafisk medarbejder skal du arbejde med at videreføre det allerede udviklede grafiske koncept i såvel arrangementsdel, særudstillinger, udviklingen af butiksprodukter samt udarbejdelse af markedsføringsmateriale (brochurer, flyers, plakater mv.). Til stillingen hører også mindre layoutopgaver.

Medarbejderen vil organisatorisk høre til i formidlingsgruppen, men vi lægger vægt på at inddrage den viden, der er forankret hos museets øvrige medarbejdere med kompetencer og ekspertise knyttet til indsamling og dokumentation, eksisterende samlinger, arkæologi og kulturhistorie.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du har en grafisk uddannelse eller en anden relevant kreativ uddannelse og erfaring med grafik, design og formgivning.

Vi lægger også vægt på, at du har

• solid erfaring med udvikling og gennemførelse af større projekter
  • solid erfaring med grafisk arbejde
  • praktisk erfaring med moderne museumsformidling
  • let ved at kommunikere og samarbejde på tværs af museets fagligheder

Du skal have lyst til at være en del af et dynamisk og tværfagligt team og til at arbejde med nye og innovative måder at tænke museum på.

Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 24 timer ugentligt.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i Ny Løn.

Stillingen vil være med ansættelsesstart den 1. april 2020 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til museumsinspektør Vivi Lena Andersen på 4095 0773.

Skriftlig ansøgning skal være os i hænde senest den 18. marts 2020
Ansættelsessamtalerne vil finde sted ultimo marts.

Københavns Museum er en del af enheden Historie & Kunst i Kultur- og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune. Enheden omfatter endvidere Nikolaj Kunsthal, Københavns Stadsarkiv og Thorvaldsens Museum. Arbejdet på Københavns Museum planlægges og gennemføres i sammenhæng med strategi- og indsatsområder i Historie & Kunst.

Søg stillingen her.