Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

Læs mere på kk.dk/corona

For gamle dage siden - arkæologi og dagtilbud

Hvordan får vi arkæologi fra undergrunden op i børnehøjde?

Siden Skoletjenesten på Københavns Museum i 2016-2017 samarbejdede med pædagoguddannelsen på Københavns Professionshøjskole om projektet For gamle dage siden, har museet haft børnehaver og vuggestuer og deres pædagoger som væsentlig målgruppe.

I Arkæologisk Værksted og hjemme i institutionerne gennemføres nu forløb om arkæologi sammen med børnene.

Vores to film, som fortæller om samarbejdet med pædagoguddannelsen, viser i ord og billeder hvad der blandt andet sker, når byens mindste får kulturarven i hænderne.

For gamle dage I

For gamle dage II