Fragmenter af byen indsamles

Museet tager i den kommende tid aftryk af byen i 1:1 til de nye udstillinger

I sommeren 2019 genåbner museet på ny adresse i Stormgade 18 i en arkitektonisk perle fra 1893. På det nye Københavns Museum kan du opleve Københavns historie fra oldtid til nutid og et omfattende særudstillings- og arrangementsprogram, der tager aktuelle emner op til debat. I de nye udstillinger arbejder museet aktivt med at trække byen ind i museet og museet ud i byen. Hver tid formidles med udgangspunkt i et bestemt sted, hvor historien stadig kan opleves. En vandring gennem udstillingerne bliver både en vandring gennem byen og tiden. Som et led i denne strategi tager vi aftryk af  detaljer fra udvalgte byrum i 1:1. De færdige afstøbninger bliver en del af udstillingsoplevelsen, når museet åbner. Afstøbningerne laves af modelmager Steen Holdt og udstillingerne designes af JAC Studios.

De steder museet indsamler aftryk af den kommende tid vil være:

Slotsholmen
Dokøen