Byen på Tegnebordet - lyt til det nye podcastafsnit i serien "Københavnerhistorier":

• Grafik: Københavns Museum
Om en samling af 180.000 arkitekturtegninger af byens bygninger

Hør Museumsinspektør Regitze Lindø Westergaard, museumsinspektør Stefanie Høy Brink og arkivbibliotekar Mona Steen fortælle om Københavns fantastiske samling af arkitekttegninger, der rummer mange af byens bygninger.
Tegningerne fra stadsarkitektens tegnestue viser, hvordan byen er vokset, og hvordan københavnernes liv har foldet sig ud i diverse bygninger og gadeinventar. Hør om blandt andet Københavns brandstation, Brønshøj Vandtårn, og om de offentlige toiletter som samlingen faktisk har en hel mappe omkring. Afsnittet er et af de første i den nye podcastserie "Københavnerhistorier", som er et samarbejde mellem Københavns Museum og Københavns Stadsarkiv.

Lyt til afsnittet "Byen på Tegnebordet" på bl.a. Podbean og Spotify

Eller find hele serien "Københavnerhistorier" her