Besøg tre københavnske museer for 90 kroner

• Foto: Københavns Museum
Thorvaldsens Museum, Nikolaj Kunsthal og Københavns Museum tilbyder rabat, hvis man besøger de tre institutioner indenfor 48 timer.

Med god afstand og sprit i rigelige mængder er det muligt at besøge tre museer i København til én museumsbillets pris. Sådan lyder tilbuddet fra Thorvaldsens Museum, Københavns Museum og Nikolaj Kunsthal, der alle hører under Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

Man kan altså komme på hele tre museer for 90 kroner, hvis blot man aflægger dem besøg inden for 48 timer.

Køb fællesbillet til de tre museer

Fakta om fællesbilletten

• Fællesbilletten giver adgang til Københavns Museum, Thorvaldsens Museum og Nikolaj Kunsthal i op til 48 timer efter at billetten er brugt første gang.
  • Entrébilletten skal bruges senest 180 dage efter købsdato.
  • Bemærk: Onsdag er entréen gratis for alle, og entrébillet er derfor ikke nødvendig.
  • Børn og unge op til 18 år har gratis entré på alle tre institutioner og skal derfor ikke betale entré.
  • Ved køb af mere end 9 billetter gives grupperabat på 10 %.

Københavns Museum

På Københavns Museum kan du vandre gennem byen og historien fra de første spor af mennesker frem til i dag. Udstillingen er bygget op over 14 nedslag i byen; kendte pladser og markante bygninger med betydning for byens historie.  Du kan se de mest spændende arkæologiske fund og historiske genstande. Installationer, lyde, stemmer og film bringer dig tæt på historien og den nye, interaktive bymodel runder oplevelsen af. Netop nu kan du her se københavnermaleren Paul Fischers smukke billeder af hovedstaden fra perioden 1890-1930’erne.
Du finder museet her: Københavns Museum, Stormgade 18, 1555 København V.

Thorvaldsens Museum

På Thorvaldsens Museum får du en sanselig oplevelse, når den farverige arkitektur danner ramme om Bertel Thorvaldsens smukke nyklassicistiske skulpturer. Thorvaldsens Museum er Danmarks første offentlige museum. Det huser billedhugger Bertel Thorvaldsens kunst og samlinger. Her kan du nyde en helt unik arkitektonisk oplevelse, fordybe dig i Thorvaldsens kunst og besøge hans antiksamling og hans unikke samling af guldaldermalerier. Du finder museet her: Thorvaldsens Museum, Bertel Thorvaldsens Plads 2, 1213 København K.

Nikolaj Kunsthal

I Nikolaj Kunsthal kan du opleve dansk samtidskunst i unikke historiske omgivelser. Nikolaj Kunsthal er Københavns Kunsthal, og her sættes der igennem samtidskunsten fokus på emner, der alle knytter sig til København. Indtil 24. januar 2021 er der fokus på natur og bæredygtighed i familieudstillingen Flipperoraklet i panoramaarkaderne af Hartmut Stockter, og fotoudstillingen Variations of Old Tjikko af Nicolai Howalt. Kunsthallen er beliggende i den gamle Sct. Nicolai Kirke, der kan dateres tilbage til 1200-tallet. Den smukke arkitektur indgår i samspil med den nytænkende samtidskunst. Udstillingerne er skiftende, så der er altid noget nyt at se og opleve i Nikolaj Kunsthal. Nikolaj Kunsthal er placeret i hjertet af København, få minutter fra Kgs. Nytorv, Nyhavn, shopping og caféer. Du finder kunsthallen her: Nikolaj Kunsthal, Nikolaj Plads 10, 1067 København K.