Arkæologisk Værksted åbner 6. oktober

Fra oktober er det muligt at komme med bag kulisserne, når Arkæologisk Værksted åbner i stueetagen i Stormgade 20

Alle de arkæologiske fund, som hidtil har været skjult for offentligheden, bliver nu gjort tilgængelige for alle, og gennem de store vinduespartier i Stormgade 20 kan man fra fortovet følge arbejdet med registrering og analyse af fundene. To gange om ugen er der mulighed for at komme indenfor i værkstedet og tale med museets fagfolk og komme i direkte kontakt med de mange spændende fund.

Arkæologisk Værksted åbner officielt den 6. oktober kl. 14, hvorefter der er åbent for publikum hver mandag kl. 10-12 og fredag kl. 13-15. Værkstedet holder desuden åbent på Kulturnatten den 13. oktober samt alle hverdage i efterårsferien mellem kl. 10-13.

Se mere om undervisningsforløb i Arkæologisk Værksted her.