Årskort

• Foto: Københavns Museum
Køb et gavekort til et årskort, som giver adgang til Københavns Museum, Thorvaldsens Museum og til Nikolaj Kunsthal i 1 år.

Bemærk: Københavns Museum, Thorvaldsens Museum og Nikolaj Kunsthal følger myndighedernes anvisninger i forhold til coronavirus og holder lukket indtil videre.

Et årskort giver adgang til Københavns Museum, Thorvaldsens Museum og til Nikolaj Kunsthal i 1 år.

Årskort fordele:

• Invitationer til udvalgte særarrangementer
  • Nyhedsbrev med gode tilbud
  • 10% rabat i butik og cafe på Københavns Museum
  • 10% rabat i butik og cafe på Thorvaldsens Museum
  • 10% rabat i butik og café på Nikolaj Kunsthal

Ved første besøg skal du vise gavekortet til personalet, som så vil lave et fysisk årskort.

Gavekortet skal indløses til et årskort indenfor 2 år fra købsdatoen. Når gavekortet er indløst til et årskort, gælder det 1 år fra indløsningsdatoen.

Årskortet gælder for 1 person og er personligt.

Ved særudstillinger kan der ekstraordinært være påkrævet at have købt en tillægsbillet, før der gives adgang til institutionen.

Du kan følge dette link, og købe årskortet i vores webshop for kun 180 DKK.