Åbent hus i det nye Københavns Museum i Stormgade 18

Foto/photo: Kim Ahm

12.05.2016, 15:30 til 17:00
Gratis entre - ingen tilmelding
Der må maksimalt være 150 ad gangen i bygningen af hensyn til brandreglerne. Der kan derfor forekomme kø.
Kom ind og se Stormgade 18, hør om planerne for udstillinger og hus, og mød medarbejderne. Gratis kaffe og småkager.

Torsdag den 12. maj 2016 fra 15.30-17.00 kan du se bygningen Stormgade 18, inden håndværkerne går i gang med den store istandsættelse. Fra 2018 skal bygningen huse Københavns Museums nye udstillinger.

Kom ind og se det smukke hus, hør om planer for udstillinger, for huset og det nye arkæologiske værksted, som åbner til næste år i stueetagen af nabobygningen Stormgade 20.

Mød blandt andre museumschef Louise Jacobsen, udstillingsarkitekt Johan Carlsson fra JAC Studios og projektleder for udstillingerne Jakob Ingemann Parby, der vil fortælle om de overordnede visioner og planerne for udstillingerne i det nye museum. Arkæolog Mia Toftdal vil tale om tankerne bag det åbne arkæologiske værksted, og museumsinspektør Kristoffer Schmidt vil give en introduktion til husets historie. Vi serverer kaffe og småkager.

Efter de korte oplæg er der mulighed for at se huset.