VÆGGEN

VÆGGEN er en 12 meter lang og to meter høj interaktiv væg af interaktive plasmaskærme. Du kan besøge den på Dantes Plads.

VÆGGEN giver dig adgang til en opdagelsesrejse i Københavns fortid, nutid og fremtid, gennem et interface, der er opbygget af en blanding af materiale fra museets samlinger og nye fotos af byen. Tilsammen udgør de et stort billedarkiv og danner et cityscape, skabt ved hjælp af en særlig software. Når du står foran VÆGGEN kan du navigere rundt i den virtuelle by og få adgang til yderligere materiale i den bagvedliggende database.

Gå til VÆGGENS hjemmeside

Giv dit billede af København

Du kan selv uploade dine egne billeder og film til VÆGGEN, kommentere på de medier, der allerede findes eller give din stemme til kende i en videoblog, der optages direkte ved skærmen. Det kan gøres både ude ved VÆGGEN og fra Væggens hjemmeside.

Hvor står VÆGGEN?

VÆGGEN står fra den 23. oktober 2015 på Dantes Plads, hvor den har åbent daglig fra kl. 8.00-22.00.

På Dantes Plads åbner VÆGGEN med en udstilling om pladsens historie og en udstilling om museets arkæologiske arbejde i København.

Partnere og sponsorer

VÆGGEN er et samarbejde mellem

Væggen er støttet af Københavns Kommune, Arbejdsmarkedets Feriefond og Kulturstyrelsen.